KronAds

Dorința de a participa și de a ajuta mediul antreprenorial din România să crească accelerat și în același timp sănătos - Practici digitale creative și eficiente

Ordin ANPC

ajuta afacerea ta să crească prin publicitate inovatoare și creativă. Împreună putem construi o strategie eficientă de promovare și să obținem rezultate optime!

GDPR

Promovări afaceri pe Facebook în mod eficient, cu rezultate optime. Obține mai mulți clienți, crește-ți vânzările cu ajutorul publicității personalizate țintite
Promovări afaceri pe Instagram în mod eficient, cu rezultate optime-Obține mai mulți clienți, crește-ți vânzările cu ajutorul publicității personalizate țintite
Află cum îți putem ajuta afacerea să crească prin campanii de publicitate personalizate-Împreună putem să îți creștem vizibilitatea și veniturile cu noi clienți

Toate derepturile rezervate KronAds.ro - Site creat cu Site-Sculptor  powered by WebWave

ANPC SAL - Soluționarea alternativă a litigiilor
ANPC SAL - Soluționarea Online a litigiilor
Abonează-te la noutăți:
Abonare
Abonare
Felicitări, ești abonat la noutăți.
Completează cu o adresa de email validă

Testează Gratuit

Vrei un site, sau ai deja unul dar nu atrage, ori nu te reprezintă așa cum vrei?

 

Acum ai posibilitatea să-ți prezinți într-un mod unic imaginea în online cu SiteSculptor, care este construit să te ajute să îți creezi cea mai bună imagine digitală.

Avem la dispoziție două două variante: poți să îl utilizezi chiar tu pentru propria ceație, sau ne însărcinezi pe noi să creăm pentru tine și dacă vrei, poți prelua controlul oricând.

Bine ai venit.

 

Există câteva criterii fundamentale pe care trebuie să le îndeplinească un site pentru a fi considerat de succes. Este esențial ca site-ul să fie utilizabil, adică să ofere o experiență facilă și ușor de navigat utilizatorilor. De asemenea, trebuie să fie rapid și să se încarce instantaneu, pentru a preveni frustrarea utilizatorilor.

 

Un design responsive, optimizat pentru a fi accesat de pe dispozitive mobile, este de asemenea obligatoriu pentru a menține o experiență coerentă pentru utilizatorii indiferent de dispozitivul utilizat.

 

Conținutul este de asemenea un aspect crucial, acesta trebuie să fie de înaltă calitate și informativ, actualizat cu regularitate pentru a menține interesul utilizatorilor. Un conținut bun este esențial pentru a atrage vizitatori pe site și pentru a-i menține pe acesta.

 

Site-ul trebuie să fie optimizat pentru motoarele de căutare și să aibă un cod sursă curat și optimizat. Acest lucru poate fi realizat prin includerea cuvintelor cheie relevante în titluri, descrieri și conținut. În plus, site-ul trebuie să fie securizat, pentru a proteja utilizatorii de atacurile cibernetice și a preveni furtul de date. Acest lucru poate fi realizat prin utilizarea de certificate SSL, verificarea datelor de autentificare și actualizarea software-ului.

 

Feedback-ul și interacțiunea cu utilizatorii sunt importante pentru a menține un nivel ridicat de implicare. Prin intermediul formularelor de contact, paginilor de comentarii și sondajelor, utilizatorii pot furniza feedback, sugestii și întrebări care ajută proprietarii de site-uri să îmbunătățească experiența vizitatorilor.

 

Un design atractiv și profesionist este de asemenea crucial. Designul trebuie să fie adaptat scopului site-ului și să reflecte personalitatea acestuia. În plus, site-ul trebuie să aibă o prezență puternică pe rețelele de socializare pentru a crește vizibilitatea brandului și pentru a atrage noi vizitatori.

Nu în ultimul rând, site-ul trebuie monitorizat constant pentru a evalua performanța și a identifica zonele de îmbunătățire. Acest lucru poate fi realizat prin intermediul instrumentelor de analiză web, precum Google Analytics. În ansamblu, respectarea acestor criterii este esențială pentru a asigura succesul unui site web.

 

 

Mai jos îți facem o scurtă introducere în lumea SiteSculptor, platforma noastră dedicată creării de site-urilor!

 

Suntem încântați că ai ajuns aici și suntem nerăbdători să te ajutăm să construiești propriul site web astfel încât să te reprezinte în cel mai elocvent mod. Indiferent dacă ai nevoie de un site personal, de afaceri sau de comerț electronic, suntem aici să îți oferim cele mai bune soluții și să îți îndeplinim toate cerințele. Cu ani de experiență în dezvoltarea de site-uri web, echipa noastră de experți va lucra îndeaproape cu tine pentru a crea un site web personalizat, ușor de navigat și care să îndeplinească toate obiectivele tale. Te invităm să explorezi serviciile noastre și să începi să construiești un site web care să fie la fel de unic și special ca tine! Mai mult, dacă vrei să ți-l creezi în totalitate singur, îți oferim acces la editarea lui pe pltforma noastră SiteSculptor.

 

Bazat pe conceptul UX (User Experience), SiteSculptor ne pune la dispoziție o varietate de instrumente și tehnologii de ultimă generație pentru crearea de site-uri, iar alegerea lor depinde de nevoile și cerințele specifice ale fiecărui proiect.

 

Cum funcționează SiteSculptor?

 

Cu un set de instrumente combinate pentru crearea de site-uri, accesate printr-o interfață developer inteligentă front-end cu ajutorul căreia facem modificări site-urilor în back-end, le optimizăm și le publicăm online pentru a le vedea toată lumea.

 

Dacă n-ai înteles,

Îți explic acum ...

 

Instrumentele back-end, adică cele din spatele interfeței folosite de SiteSculptor și asupra cărora poate aduce modificări în vederea creării unui site web personalizat sunt:

 

 • Editor de text: Un editor de text este necesar pentru a scrie codul HTML, CSS și JavaScript necesar pentru a construi site-ul

 

 • Editor grafic avansat cu o sumedenie de funcții care aplicate și combinate oferă efecte care fac ca site-ul tău să fie unic și să capteze atenția într-un mod inedit.

 

 • Sistem de gestionare a conținutului (CMS): CMS-urile sunt utilizate pentru a oferi acces la crearea de site-uri web fără a fi nevoie să scrii cod, printr-o interfață grafică UX online, pe bază de user și parolă.

 

 • Interfața SiteSculptor KronAds este operabilă în modul de editare doar de pe laptop sau desktop și oferă o varietate de funcții care permit adăugarea pe principiul ”drag and drop” (prinde și aruncă) de conținut care constă în text, imagini, video și alte elemente de design grafic, precum așezare în pagină, modificare de dimesiuni, fonturi, efecte de apariție/dispariție a elementelor la scrolare, editare foto/video, și cel mai important, adaptarea conținutului la afișare pe toate dispozitivele mobile  existente.

 

 • Grafică și design: Designul este deosebit de important pentru un site web de succes, deci este important ca pe lângă instrumentele oferite de SiteScultor, să aveți acces și la unelte pentru crearea de grafică, ilustrații și alte elemente de design, cum ar fi Adobe Photoshop, Sketch, Corel sau Canva.

 

 • Framework-uri: Platforma SiteSculptor funcționează pe servere încărcate cu o mulțime de biblioteci de cod care ajută la construirea rapidă și ușoară a site-urilor. Acestea oferă o structură deja definită și o varietate de funcții pe care le puteți utiliza pentru a construi și modifica site-ul după bunul plac, unde doar imaginația și creativitatea ta este limita.

 

 • Baze de date și servere web: Funcționăm pe diferite server-e de ultimă generație cu viteze mari de procesare în siguranță a datelor care sunt necesare pentru a stoca datele și pentru a asigura că site-ul tău web este disponibil online și poate fi încărcat și afișat rapid pe dispozitivul oricărui vizitator.

 

Funcționalitate

 

Testare și depanare: Pentru a ne asigura că site-ul nostru funcționează corect, folosim instrumente de testare și depanare în timp real, cum ar fi:

 

 • Ping: Un instrument simplu pentru testarea conectivității între două puncte. Poate fi folosit pentru a verifica dacă serverul este online și cât de rapid răspunde la cereri.

 • Traceroute: Acest instrument ajută la identificarea rutei pe care o ia traficul de la un punct la altul. Poate fi folosit pentru a identifica punctele de eșec sau de întârziere pe drumul spre server.

 • Netcat: Un utilitar de rețea care permite transferul de date între două puncte. Poate fi folosit pentru testarea și depanarea rețelei și a serverului.

 • Wireshark: Un program de analiză a pachetelor de rețea care permite să vedeți ce se întâmplă în rețea. Poate fi folosit pentru identificarea problemelor de rețea și de securitate.

 • Nagios: Un sistem de monitorizare a serverului care verifică starea serverului și raportează problemele în timp real. Poate fi folosit pentru monitorizarea stării serverului, a serviciilor și a aplicațiilor.

 • Apache JMeter: Un instrument de testare a performanței aplicațiilor web. Poate fi folosit pentru a simula traficul utilizatorilor și pentru a identifica problemele de performanță ale aplicației.

 • Speedtest.net: Un serviciu online care testează viteza conexiunii de internet. Poate fi folosit pentru a verifica viteza conexiunii de internet a serverului.

 

Dacă ești hotărât să te implici în crearea de site-uri sau modificarea propriului site, sau poate vrei să faci o carieră din asta, îți oferim o oportunitate fantastică prin care îți punem la dispoziție platforma KronAds SiteSculptor de creație WEB, dar este important să te familiarizezi cu instrumentele pe care le ai la dispoziție pentru proiectul tău, pentru a avea cunoștințele de bază în utilizarea lor la crearea unui site web de unic și memorabil.

”Sculptează-ți” site-ul în forma care te reprezintă.

Costructor de site-uri web complexe și e-commerce, fără cunoștințe de programare-Explorează opțiunile de personalizare și creează un site web super impresionant