Bine ai venit. 

Ne bucurăm să vedem că ești interesat să te dezvolți. 

Nume
Adresa ta de email
Întrebarea ta
Expediază
Expediază
Formularul a fost expediat - îți mulțumesc.
Te rugăm să îndeplinești toate câmpurile obligatorii!
Dorința de a participa și de a ajuta mediul antreprenorial din România să crească accelerat și în același timp sănătos - Practici digitale creative și eficiente

Ordin ANPC

ajuta afacerea ta să crească prin publicitate inovatoare și creativă. Împreună putem construi o strategie eficientă de promovare și să obținem rezultate optime!

GDPR

Promovări afaceri pe Facebook în mod eficient, cu rezultate optime. Obține mai mulți clienți, crește-ți vânzările cu ajutorul publicității personalizate țintite
Promovări afaceri pe Instagram în mod eficient, cu rezultate optime-Obține mai mulți clienți, crește-ți vânzările cu ajutorul publicității personalizate țintite
Află cum îți putem ajuta afacerea să crească prin campanii de publicitate personalizate-Împreună putem să îți creștem vizibilitatea și veniturile cu noi clienți

Toate derepturile rezervate KronAds.ro 2023 - Site creat cu Site-Sculptor  powered by WebWave

ANPC SAL - Soluționarea alternativă a litigiilor
ANPC SAL - Soluționarea Online a litigiilor
Abonează-te la noutăți:
Abonare
Abonare
Felicitări, ești abonat la noutăți.
Completează cu o adresa de email validă

KronAds

Dar dacă ești curios sau te grăbești să aflii cum poți crește accelerat în cariera ta, sau poate chiar cauți o informație anume și nu ai gasit-o, simte-te liber să întrebi.

Academia KronAds este pe cale să finalizeze o serie de parteneriate cu școli de business, profesori, mentori și coach pentru a putea oferi cele mai bune îndrumări în domeniul afacerilor.

 

Pentru a putea oferi o experiență educațională de calitate și actualizată la ultimele tendințe, Academia KronAds a investit timp și resurse în identificarea celor mai bune resurse de educație și specialiști în domeniul financiar. Astfel, am format parteneriate cu unele dintre cele mai respectate școli de business, precum și cu experți în domeniu care vor fi mentori și coach pentru cei ce doresc să de dezvolte.

 

Aceste parteneriate vor permite studenților noștri să beneficieze de sfaturile și experiența unor specialiști consacrați, precum și să obțină repede o perspectivă amplă asupra modului cum trebuie să dezvolte o afacere. Vor fi oferite oportunități de învățare individualizată, precum și sesiuni de întrebări și răspunsuri cu specialiști în domeniu în cadrul webinar-iilor live.

 

Academia KronAds este hotărâtă să ofere cele mai bune resurse și să îi ajute pe studenți să se dezvolte într-un mediu de învățare stimulativ și interactiv. Prin aceste parteneriate, suntem dedicați să oferim studenților noștri cele mai bune îndrumări și să îi ajutăm să-și atingă obiectivele de carieră în domeniul afacerilor.