Dorința de a participa și de a ajuta mediul antreprenorial din România să crească accelerat și în același timp sănătos - Practici digitale creative și eficiente

Ordin ANPC

ajuta afacerea ta să crească prin publicitate inovatoare și creativă. Împreună putem construi o strategie eficientă de promovare și să obținem rezultate optime!

GDPR

Promovări afaceri pe Facebook în mod eficient, cu rezultate optime. Obține mai mulți clienți, crește-ți vânzările cu ajutorul publicității personalizate țintite
Promovări afaceri pe Instagram în mod eficient, cu rezultate optime-Obține mai mulți clienți, crește-ți vânzările cu ajutorul publicității personalizate țintite
Află cum îți putem ajuta afacerea să crească prin campanii de publicitate personalizate-Împreună putem să îți creștem vizibilitatea și veniturile cu noi clienți

Toate derepturile rezervate KronAds.ro 2023 - Site creat cu Site-Sculptor  powered by WebWave

ANPC SAL - Soluționarea alternativă a litigiilor
ANPC SAL - Soluționarea Online a litigiilor
Abonează-te la noutăți:
Abonare
Abonare
Felicitări, ești abonat la noutăți.
Completează cu o adresa de email validă

Hai în ”Universul” KronAds

Alătură-te unei echipe dedicate să evolueze,

depășind granițele comunicării și creativității.

*Hai să facem cunoștință
*Experiență profesională
*Educație și formare
*Tipul de colaborare vizat:
*Competențe personale
*Competențe informatice
*Adresa ta de e-mail
*Telefon:
Portofoliu. Cu ce te lauzi? Dacă nu ai încă, lasă liber.
Adrese Social-Media
Adaugă CV - recomandăm modelul europass
*Acceptare termeni și condiții prelucrare date cu caracter personal - GDPR
Expediază
Expediază
Formularul a fost expediat - îți mulțumesc.
Te rugăm să îndeplinești toate câmpurile obligatorii!

 

Performanțe

 
Stăpânim o moștenire intelectuală bogată în știința datelor, care dovedește rentabilitatea investiției pentru clienții noștriiSuntem mândrii de susțineterea performantă acumulată și suntem deschiși la noi colaborări în segment, cu Creatori de conținut media, S.E.O., S.E.A., Copywriting, Marketing development, Specialiști Social-Media și Digital Marketing, Specialiști în analize de date și tot ceea ce se află între ele, împărtășim abilitățile și lucrăm împreună pentru a testa limitele a tot ceea ce este posibil. Ne place ceea ce facem. Bazați pe creativitate, analizăm și adaptăm M.V.P.-uri și procese de vânzare pe baza cărora stabilim strategii de marketing și le validăm în cel mai ingenios mod cu putință. Aspirăm la o listă impresionantă de clienți care acopere o întreagă gamă de industrii, de la retail la tehnologie, inclusiv în domeniul energiei regenerabile verzi, ca respirăm un are mai curat. Pătrundem cu adevărat în inima afacerilor clienților noștri pentru a debloca creșterea progresivă.
 
Pentru a crea campanii epice într-o lume atât de complexă, nu este de ajuns să te ții de ceea ce știi sau de ceea ce ai făcut, colaborarea este cheia succesului. Am crescut afacerile clienților noștri, depășindu-ne rezultatele standard la care ne așteptam. Păstrându-ne responsabili, testăm abordări creative ale campaniilor prin parteneriate cu cea mai bună tehnologie de analiză a rezultatelor și atunci când lucrurile nu se realizează exact cum ne dorim, abordăm strategii diferite, care pot duce chiar și la modificarea produsului sau serviciului în sine. Împreună vom încerca idei și modele de business noi, vom urmări totul și vom optimiza peste tot până când obținem rezultatele dorite.  
   

Pășește într-un Univers unde imposibilul este limita.

 

 

Prezentare generală a colaborarilor.

 

”Universul KronAds” este echipa colectivă de creație, compusă din specialiști în conținut și creatori de valoare, cărora le pasă profund de rezultatul muncii lor și de menținerea standardelor la cel mai înalt nivel.

 

Conținutul prezentărilor de marketing a devenit unul dintre cei mai influenți factori de succes pentru un Brand și este o componentă importantă în eforturile de creare de strategii de marketing de calitate. O strategie de conținut de succes are mai mulți piloni de susținere. Pe lângă stimularea și eficientizarea performanței căutărilor organice și plătite, lucrăm la îmbunătățirea experienței utilizatorului (UX) prin grafică atractivă sincronizată cu conținutul mesajului, la relevanța conținutului în raport cu nevoile prospectului, la recunoașterea, la autenticitatea și integritatea mărcii, toate acestea pentru a ajunge la audiențe noi, de calitate și pentru a adăuga valoare oriunde este necesar și posibil.

 

Deci, în linii mari, rolul sau rolurile tale  în KronAds, pot fi de copywriter, creator de conținut audio/video de calitate, marketer, creator și dezvoltator de site-uri și magazine online, dezvoltator media, sau orice alt colaborator din segment, are o sferă largă, dar responsabilitățile majore sunt cele pentru care te angajezi și le respecți, care includ una sau mai multe abilități, cum ar fi creare de site-uri,  S.E.O., S.E.A., UX, articole și bloguri, scrierea de publicitate (în digital și social), creații și editări foto/video care să ofere experiențe fizice și digitale inedite, creator și intergator API, cercetare ,idee, blockchain și pot fi și altele.

 

Fie că ești freelancer sau ai/reprezinți deja un Brand și vrei să excelezi, ai gasit locul ideal. Dar ține cont, colaborarea este potrivită persoanelor care acordă o atenție deosebită la detalii, cu abilități bune de organizare și cu gândire liberă și creativă. Indiferent că ești freelancer sau owner și vrei să colaborăm, este posibil să fie nevoie să vii cu o abordare, sau să fii inovativ în crearea de conținut adaptat unei spețe aparte, cu care poate nu te-ai mai întâlnit și lovit, dar ai avantajul că vei fi susținut de o strategie tehnică solidă pe care noi o aplicăm, bazată pe Networking și Planificare. Flexibilitatea, adaptabilitatea și abilitățile de predictibilitate vor fi cheia în relația noastră.

 

 

 

Cariere

Pentru o colaborare de succes, este nevoie să aflii ceea ce dorim să exprimăm, iar dacă te grăbești, poți citi printre rânduri ...

 

Despre ”Universul” KronAds

 

”Universul” KronAds este despre o viziune diferită. 

 

Suntem mai mult decât o agenție de marketing online, suntem o companie media, care prin marketing la nivel de artă și tehnologie HiTech dorim să participăm la construcția noii ere digitale care conectează lumea reală de cea digitală. Universul nostru este creat pentru a forma afaceri bazate pe strategii pe termen lung, expuse în cel mai creativ mod cu putință, în deosebi în mediul digital online, dar nu numai, care aduc valoare în lumea reală. Pentru asta colaborăm și ne antrenăm cu oameni care rezonează cu noi și cu visul nostru de a aduce mediul de afaceri din România la nivelul la care va avea un cuvânt important de spus în sistem, oameni care au deja un aport extrem de important în sistemul privat de educație prin crearea unor platforme educaționale unde există informații din toate domeniile, dedicate antreprenorilor și nu numai, anume: Uprizers, EduKiwi, DoAds, de la care aflăm cum putem ajumge la nivelul următor.

 

Știm să facem inima unui Brand să bată la unison cu cea audienței căreia i se adresează. Conectăm clienții la experiențe de Brand-ing digitale fantastice, realizate specific pentru fiecare afacere în parte de către creatori de conținut aleși pentru fiecare Brand în parte în funcție de nișă, experiență și realizări. Delegăm sarcinile eficient astfel încât să convertim și să obținem audiența și vizionările necesare creșterii fiecărui Brand pe care îl reprezentăm.

 

Lumea digitală reprezintă mediul nostru natural, unde cunoaștem bine pe categorii, toate ”străzile” aglomerate pe care putem construi și dezvolta vizibilitate pentru Brand-uri. Ne simțim ca acasă în peisajul în care totul este într-o continuă schimbare. Ne bazăm pe o experiență acumulată bogată unde știm tot timpul ce urmează. Experiența acumulată bogată este a tuturor celor care fac parte din ”Universul KronAds” și își aduc aportul la creativitatea și inovația care ne deosebește în piața agențiilor de marketing. Cu legăuri în toate mediile digitale, dorim să ajungem la capacitatea de a promova brand-uri astfel încât să concureze cu cele mai îndrăznețe mărci din nișa lor, ajutându-le să treacă ușor peste haos și să navigheze într-un ecosistem digital fragmentat și permanent controlat.

 

Nu credem că locația sau timpul ar trebui să ne limiteze în ceea ce facem, așadar indiferent dacă este să lucrați de acasă, de la birou, din concediu, o oră sau opt pe zi, o zi sau cinci pe săptămână, important este rezultatul adus la timp și valoarea creată. Suntem un colectiv care trăiește și respiră digital.

Am creat propriul nostru Univers pe rețelele de socializare, cărora acordăm o deosebită atenție, unde schimbul de experiență este crucial în ceea ce facem. 

 

Dacă vrei să faci parte din "Universul nostru”, fii liber să împărtășești cu noi experiența ta. Consideri că nu ai suficientă experiență, te așteptăm în secțiunea de Learning unde iți punem la dispoziție cele mai moderne moduri de învățare din care tu alegi ce vrei să înveți și până unde vrei să ajungi cu dezvoltarea personală.