Ordin ANPC

ajuta afacerea ta să crească prin publicitate inovatoare și creativă. Împreună putem construi o strategie eficientă de promovare și să obținem rezultate optime!

GDPR

Promovări afaceri pe Facebook în mod eficient, cu rezultate optime. Obține mai mulți clienți, crește-ți vânzările cu ajutorul publicității personalizate țintite
Promovări afaceri pe Instagram în mod eficient, cu rezultate optime-Obține mai mulți clienți, crește-ți vânzările cu ajutorul publicității personalizate țintite
Află cum îți putem ajuta afacerea să crească prin campanii de publicitate personalizate-Împreună putem să îți creștem vizibilitatea și veniturile cu noi clienți

Toate derepturile rezervate KronAds.ro - Site creat cu Site-Sculptor  powered by WebWave

ANPC SAL - Soluționarea alternativă a litigiilor
ANPC SAL - Soluționarea Online a litigiilor
Abonează-te la noutăți:
Abonare
Abonare
Felicitări, ești abonat la noutăți.
Completează cu o adresa de email validă

            KronAds

Dorința de a participa și de a ajuta mediul antreprenorial din România să crească accelerat și în același timp sănătos - Practici digitale creative și eficiente

Dezvoltare WEB


Dezvoltare WEB

Digitalizarea României
Digitalizarea României

INTEGRARE GRATUITĂ Testează platforma de dezvoltare WEB unde tu alegi ce ți se potrivește. Spune-ne câte ceva despre ideea sau afacerea ta și iți creăm Gratuit un template de site pe care tu alegi dacă vrei să îl continui în felul tău sau ne lași pe noi.

Ai acces la toate instrumentele de creație timp de 30 de zile.

 

Mai simplu nu se poate. Accesează acum unul dintre template-uri.

Nu te costă nimic să încerci.

Ce mai aștepți?

Dezvoltare WEB
28 februarie 2023

Dacă dorești să-ți dezvolți o identitate vizuală online puternică, avem soluția perfectă pentru tine.

 

Ai de ales între a-ți creea sau dezvolta noi identitatea vizuală sau îți oferim un template de site și acces la el prin platforma de editare și ți-o creezi singur în cel mai prietenos mod posibil, fără cunoștințe de codare.

 

Platforma noastră de editare online pune la dispoziție instrumentele necesare și acces la aplicații de dezvoltare web care îți permit să-ți construiești propriul site web sau să îmbunătățești site-ul existent. Aceste aplicații îți oferă un control complet asupra aspectului și funcționalității site-ului tău, astfel încât să poți crea o prezență online unică și memorabilă, așa cum ți-o dorești.

 

Cu ajutorul aplicațiilor de dezvoltare web oferite de KronAds, poți să adaugi funcționalități și interactivitate la site-ul tău, cum ar fi formulare de contact, galerii de imagini, bloguri, sisteme de plată online și multe altele. Aceste opțiuni îți permit să-ți personalizezi site-ul astfel încât să corespundă valorilor și mesajului brandului tău.

În plus, KronAds îți oferă suport tehnic și unelte de analiză care te ajută să-ți optimizezi site-ul și să-l faci cât mai accesibil și ușor de utilizat pentru vizitatorii tăi.

 

Platforma funcționează pe conceptul WYSIWYG - din limba engleză What You See Is What You Get (ceea ce vezi este ceea ce primești) - și face referire la un editor vizual online care îți permite în timp real să vezi exact cum arată disign-ul tău creat pentu un website, un landing page, magazin online sau alte pagini ce pot fi editate. Cu interfața sa intuitivă drag and drop și caracteristicile sale puternice,  oferim acces la o oportunitate excelentă pentru oricine dorește să dezvolte un site web rapid și ușor fără cunoștințe avansate în domeniul IT. 

 

Prin urmare, te încurajez să explorezi toate opțiunile oferite de KronAds pentru a-ți crea o identitate vizuală puternică și un site web unic și funcțional. Cu ajutorul acestei platforme, poți să-ți promovezi brandul într-un mod profesional și memorabil.

 

Nu mai sta pe gânduri, încearcă GRATUIT un template de site de la KronAds acum!

Detalii AICI