Ordin ANPC

ajuta afacerea ta să crească prin publicitate inovatoare și creativă. Împreună putem construi o strategie eficientă de promovare și să obținem rezultate optime!

GDPR

Promovări afaceri pe Facebook în mod eficient, cu rezultate optime. Obține mai mulți clienți, crește-ți vânzările cu ajutorul publicității personalizate țintite
Promovări afaceri pe Instagram în mod eficient, cu rezultate optime-Obține mai mulți clienți, crește-ți vânzările cu ajutorul publicității personalizate țintite
Află cum îți putem ajuta afacerea să crească prin campanii de publicitate personalizate-Împreună putem să îți creștem vizibilitatea și veniturile cu noi clienți

Toate derepturile rezervate KronAds.ro - Site creat cu Site-Sculptor  powered by WebWave

ANPC SAL - Soluționarea alternativă a litigiilor
ANPC SAL - Soluționarea Online a litigiilor
Abonează-te la noutăți:
Abonare
Abonare
Felicitări, ești abonat la noutăți.
Completează cu o adresa de email validă

            KronAds

Dorința de a participa și de a ajuta mediul antreprenorial din România să crească accelerat și în același timp sănătos - Practici digitale creative și eficiente

Ce este un editor WYSIWYG?


Ce este un editor WYSIWYG?

Digitalizarea României
Digitalizarea României

Dacă vrei să creezi conținut uimitor pentru site-ul tău fără a avea cunoștințe de programare sau design, atunci platforma noastră de editare WEB este soluția perfectă pentru tine!
Cere-ne o schiță de site începe să-ți creezi propriul tău conținut cu ușurință și rapiditate și surprinde-ți vizitatorii cu o experiență online extraordinară.

 

Nu mai sta pe gânduri și începe să-ți construiești propriul tău site astăzi!

Ce este un editor WYSIWYG?
25 februarie 2023

WYSIWYG înseamnă „What You See Is What You Get - Ceea ce vezi este ceea ce primești”.

 

Este un termen folosit în calcul pentru a descrie o interfață cu utilizatorul sau cu o aplicație care permite utilizatorilor să vadă pe ecran exact ceea ce va fi imprimat sau afișat. Cu alte cuvinte, conținutul afișat pe ecran este o reprezentare fidelă a ceea ce va apărea în rezultatul final.

 

Acest termen este folosit în mod obișnuit în procesoarele de text, software-ul de publicare desktop și creatorii de site-uri web, unde utilizatorii pot vedea aspectul și formatarea documentului sau a paginii lor web în timp real pe măsură ce le creează.

 

Acest lucru îi ajută pe utilizatori să creeze și să editeze conținut mai ușor și mai precis, deoarece pot vedea imediat efectele modificărilor lor.

 

Un constructor de site-uri web WYSIWYG este un tip de instrument software care permite utilizatorilor să creeze și să proiecteze site-uri web fără a fi nevoie să aibă cunoștințe de codare sau programare, ceea ce înseamnă că interfața de utilizator a constructorului afișează pagina web creată așa cum va apărea utilizatorilor atunci când este publicată.

 

Aceste platforme de editare au de obicei o interfață de tip drag-and-drop care permite utilizatorilor să adauge și să aranjeze cu ușurință text, imagini, videoclipuri și alte elemente de design pe o pagină web. De asemenea, oferă șabloane și teme prefabricate pe care utilizatorii le pot personaliza pentru a crea un design unic pentru site-ul lor.

 

Aceste platforme oferă o gamă largă de funcții, inclusiv funcționalitate de comerț electronic, capabilități de blogging și instrumente de optimizare pentru motoarele de căutare, făcându-le potrivite pentru o varietate de tipuri și scopuri de site-uri web.